Bij HC Taxandria in het Belgische Oud Turnhout vond afgelopen zondag de officiële opening van het nieuwe GreenFields TX Pro veld plaats. De burgemeester van Oud Turnhout was hierbij aanwezig. De club speelt in de hoogste klasse in België en was op zoek naar een hockeyveld dat past bij de ambities van de club. GreenFields TX Pro zet met de installatie bij HC Taxandria de standaard in het Belgische hockey.

CSC Sport is na zorgvuldige selectie, begeleidt door KYBYS, verkozen tot partij die de installatie mocht uitvoeren. In de nabijheid van Oud Turnhout heeft CSC Sport ook een prachtig GreenFields MX (geweven) voetbalveld geïnstalleerd. CSC Sport wil in 2018 haar vleugels geleidelijk uitspreiden over België, waar de komende jaren een sterke toename van kunstgrasvelden voor sport wordt verwacht.

Deel dit in je netwerk: