036 - 54 89 320 info@cscsport.nl

Advies en ontwerp

Partner in het gehele proces

Keer terug naar de Homepage of vul hieronder een ander zoekwoord in

Uw aanbesteding

15% van onze projecten zijn zogenaamde EMVI-aanbestedingen (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Naast een concurrerende prijs bieden we een helder Plan van Aanpak, waarin we ook ongevraagde oplossingen opnemen. Het projectteam bestaat altijd uit ervaren mensen, die binnen CSC Sport gebruik kunnen maken van een rijke database aan ervaringen van anderen.

Wij zijn selectief in onze aanbiedingen, we kiezen voor projecten waarvan we zeker weten dat ze bij ons passen. We doen waar we goed in zijn en krijgen graag de gelegenheid om het goed te doen. Anders laten we het aan anderen over. Daarom weten we tevoren al dat de planning en het budget niet in gevaar komen.

Design & Construct

Steeds vaker worden wij betrokken in het ontwerpproces van sportveldprojecten. Juist in deze fase kan een opdrachtgever optimaal profiteren van de kennis en ervaring van CSC Sport, wat vaak betekent dat kosten worden bespaard. Wij zijn eigenwijs genoeg om regelmatig in Programma’s van Eisen sub-optimale voorwaarden te herkennen. Wij leveren liever de beste oplossing dan de gevraagde aanpak. Dat kan, door ‘design & construct’ onderdeel te laten zijn van de aanbesteding.

Pec-Stadion-1
FC-Volendam-1
Luchtfoto-NEC-Delfzijl-1
luchtfoto-Spiridon

Meerwerk of ‘meeropdracht’

Wij zijn niet van het meerwerk. Wel maken we regelmatig mee dat opdrachtgevers gedurende het proces nieuwe opdrachten willen toevoegen. Daar laten wij geen misverstanden over bestaan. Wanneer we een ‘meeropdracht’ krijgen vertellen we tevoren wat daarvan de kosten zijn. Het is dan aan de opdrachtgever om een keuze te maken. ‘Meeropdrachten’ brengen nooit de oplevering is gevaar, niet in tijd, noch in geld.

Begeleiding naar beheeroplossingen

Niet alleen de aanleg en het onderhoud van sportaccommodaties verdient uw aandacht. Ook in het beheer en de exploitatie kunnen we u adviseren. Juridisch, fiscaal en financieel kan het beheer en de exploitatie van uw sportaccommodatie wellicht voordelen opleveren waar u nog niet bekend mee bent.

Snel geld besparen

De aanleg van sportvelden is geconcentreerd in de zomermaanden, vanwege de competities van verenigingen. CSC Sport bouwt steeds vaker in andere periodes, zoals tijdens het seizoen of in de winterstop. Vorst en kou zijn wel eens spelbreker, maar dat zijn uitzonderingen. Aanleg buiten de zomermaanden levert aantrekkelijke prijsvoordelen op. Met een effectieve samenwerking met verenigingen kan de overlast zelfs beperkt blijven tot één of twee competitieronden.