036 - 54 89 320 info@cscsport.nl

Over CSC Sport

Wij leveren uw prestaties

Keer terug naar de Homepage of vul hieronder een ander zoekwoord in

Over CSC Sport

CSC Sport realiseert hoogwaardige kunstgras systemen voor buitensporten. Wij stellen ons tot doel om, afgestemd op de wensen van opdrachtgever en gebruiker, oplossingen te realiseren. Die leiden tot verbetering van capaciteit, kwaliteit en gebruiksmogelijkheden van het sportcomplex. Iedere sport stelt haar eigen, specifieke eisen aan het kunstgras systeem. Voor iedere sport heeft CSC Sport dan ook een eigen kunstgras toepassing. Dit zijn door NOC*NSF gecertificeerde sportconstructies, die onder keur worden gebouwd. Zo heeft u de zekerheid van een door ISA Sport goedgekeurd veld, conform de vigerende normen van uw sportbond.

Een hechte club van medewerkers

Sinds de oprichting van CSC Sport in 2003 is een hechte club van medewerkers ontstaan. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van processen, producten en projecten. Ons CSC Sport-team weet dat hard werken alleen niet genoeg is; de structuur van onze projecten is gericht op een bestuurbaar proces, dat van dag tot dag wordt bewaakt.

We voelen allemaal de verantwoordelijkheid om elke euro zo goed mogelijk te besteden. Onze persoonlijke benadering en directe communicatielijnen versterken dat proces. We zijn altijd aanspreekbaar.

PSO-2
VCA
ISO-9001
ISO-14001
CO2 prestatieladder

Ontwerp, aanleg en onderhoud

CSC Sport is de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kunstgras en natuurgras sportvelden voor voetbal, hockey, rugby en korfbal en atletiekbanen. Onze opdrachtgevers waarderen onze inspanningen met een 8,7. Wij luisteren naar verenigingen, begrijpen gemeenten en vinden – met onze kennis en ervaring – altijd een optimale oplossing.

CSC Sport levert uw prestaties

Wij laten ons graag afrekenen op onze prestaties, die wij – als enige in Nederland – ook durven vast te leggen in een prestatiecontract. Wij verhogen de bespeelbaarheid van uw (kunst- en natuurgras) sportvelden, kwalitatief en kwantitatief. FIFA, ISA Sport en NOC*NSF zijn voor ons de basisnorm, die we graag overtreffen. Samenwerking is ons welkom: met vrijwilligers van verenigingen, met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, met adviesbureaus voor onafhankelijke beoordeling. CSC Sport levert uw prestaties.

Genoeg redenen om te kiezen

voor CSC Sport

Creatieve en innovatieve oplossingen voor elke opdrachtgever

Persoonlijk contact en heldere afspraken

Kunstgras én natuurgras

Hoogste kwaliteit (grootste leverancier in betaald voetbal en hoofdklasse hockey)

Tevreden opdrachtgevers (gemiddeld een 8.7)

Prestatiegarantie voor aanleg en onderhoud

Samenwerking met verenigingen

Total Cost of Ownership-concept voor gemeenten

Betere capaciteit, kwaliteit en gebruiksmogelijkheden van sportvelden

FIFA- FIH-, ISA- en NOC•NSF-gecertificeerde producten en systemen

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en VCA ** gecertificeerd

CO2-prestatieladder-gecertificeerd

Image