036 - 54 89 320 info@cscsport.nl

CSC Sport is marktleider in Nederland op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen voor buitensporten. Wij luisteren naar de wensen van sportverenigingen, begrijpen gemeenten en – dankzij onze deskundigheid en ervaring vinden wij altijd een optimale oplossing. Samenwerking is van groot belang voor onze manier van werken. Door samen te werken met alle belanghebbenden zijn wij in staat hoogwaardige buitensportaccommodaties te realiseren waar sporters het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij werken o.a. samen met sportverenigingen, adviesbureaus, gemeenten en andere toeleveranciers.

Binnen CSC Sport heerst een informele werksfeer waar zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. We werken in een hecht team van mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en kwaliteiten. Dat maakt onze organisatie divers en ontvankelijk.

Voel jij je thuis in een specialistische organisatie als CSC Sport?
Heb jij affiniteit met de sportbranche?
Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie voorzien van motivatie en CV naar: m.veerman@cscsport.nl.

Openstaande vacatures