036 - 54 89 320 info@cscsport.nl

Voetbalvelden van CSC Sport

Snel en natuurlijk spel

De honderden kunstgrasvelden die wij in de afgelopen jaren mochten aanleggen hebben stuk voor stuk bijgedragen aan de unieke ervaring die we hebben. Elke situatie is weer anders, maar voetballers hebben overal dezelfde eis: een veld met zo natuurgetrouwe eigenschappen, waar de bal ‘logisch’ stuit en een sliding zonder risico ingezet kan worden. Daar hoeft maar één voordeel aan toegevoegd te worden: Bespeelbaarheid onder alle weersomstandigheden.

Onze velden liggen intussen bij clubs uit de eredivisie, Jupiler League, Topklasse, Hoofdklasse tot en met de vijfde klasse. Het spelniveau maakt ons niet uit, de eisen zijn vaak hetzelfde. Uiteraard worden onze velden goedgekeurd op basis van de eisen van FIFA, ISA en NOC*NSF. Voor natuurgras gelden de omgekeerde vereisten: natuurgras dat zo egaal en consistent is als kunstgras. Ook die uitdaging durven wij aan.

Type voetbalvelden

Voor amateur en topsport

NonFill

NonFill

Onze NonFill kunstgrasvelden zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en luisteren naar de markt. Deze uiterst duurzame producten geven optimale sporttechnische performance, speelcomfort en zijn veilig voor spelers en milieu. Onze NonFill kunstgrasvelden kunnen thans onder KNVB certificaat worden geleverd.

Bekijk producten
Geweven

Geweven

Onze geweven kunstgrasvelden geven een ongeëvenaarde spelbeleving. Door de hoogwaardige manier van weven en toepassing van verschillende type vezels ontstaat een structuur die nagenoeg gelijk is aan een natuurgrasveld. Niet voor niets kiezen topclubs voor een geweven kunstgrasmat.

Bekijk producten
Getuft

Getuft

Onze gunstig geprijsde 3G getufte kunstgrasvelden staan garant voor een hoge bespelingscapaciteit en een lange gebruiksperiode, dit maakt ze uitermate geschikt als trainingsveld voor clubs met normale tot hoge bezetting. Alle producten zijn FIFA*/** en Quality/Quality Pro gecertificeerd.

Bekijk producten
Hybride

Hybride

Het XtraGrass™ hybridesysteem combineert de positieve eigenschappen van natuurgras met de sterkte en duurzaamheid van kunstgras en biedt daardoor een uitstekend speeloppervlak voor sport.

Bekijk producten

Kunstgrasvelden van de toekomst

NonFill

Veilig voor speler en milieu

doordat er geen infill materiaal meer nodig is. Verspreiding van microplastics en uitloging komen hiermee tot een einde.

Recyclebaar

de fabricage van NonFill is schoner en heeft een betere CO2 balans. Het recyclen van NonFill is veel eenvoudiger door het ontbreken van de microplastics (infill).

GreenFields MX NF (NonFill)

Weerbestendig

NonFill is onder alle weersomstandigheden goed bespeelbaar. Er is geen sprake van extra geur, hoge temperaturen of bevriezing en sneeuw is gemakkelijk te verwijderen.

Economische voordelen

NonFill maakt het onderhoud duurzaam en beheersbaar en reduceert kosten.

Referenties

Ervaringen van onze gebruikers

Ons kunstgrasveld is van hoogwaardige kwaliteit. We kunnen er zeer goed positiespel op spelen en bovendien zijn we altijd in staat onder dezelfde goede omstandigheden te spelen en trainen. Ik ben positief verrast.
Frank Wormuth
Trainer Heracles Almelo
Voor ons een verademing om op een stabiel veld te spelen en de geur van natuurgras te ervaren.
Gerard de Nooijer
Trainer FC Dordrecht

CSC Sport draagt bij aan (top)sport

Geïnstalleerde velden 2014-2019

7
NonFill
23
Geweven
356
Getuft
7
Hybride
1
Wordt dit uw voetbalveld?
Bekijk onze referentielijst

Meest recente projecten van CSC Sport

Voetbalclubs