CSC Sport is druk in de weer geweest in de gemeente Eindhoven, met maar liefst 7 kunstgras voetbalvelden.

In opdracht van PSV Eindhoven heeft CSC Sport-GreenFields, en in samenwerking met Agterberg, een nieuw geweven TPE kunstgras systeem aangelegd op het trainingscomplex De Herdgang. Het “stadionveld” op de Herdgang is gelijktijdig omgebouwd van kunstgras naar een GreenFields XtraGrass veld.

De bestaande CSC Sport-GreenFields kunstgrasmat in het stadion van FC Eindhoven is ook vervangen in de zomerstop door een nieuwe kunstgrasmat, dit is uitgevoerd in opdracht van FC Eindhoven.

Ook voor de gemeente Eindhoven heeft CSC Sport 2 nieuwe TPE kunstgrasvelden aangelegd, en 3 bestaande SBR-rubber kunstgrasvelden gerenoveerd en omgebouwd naar TPE velden. Deze renovaties zijn uitgevoerd voor de voetbalverenigingen DBS, Brabantia en Unitas. Op sportpark “De Heihoef” in Eindhoven heeft CSC Sport voor de voetbalverenigingen RPC en Tivoli 2 splinternieuwe TPE velden op FOAM aangelegd, inclusief verlichting, hekwerken, inrichtingsmaterialen en betonverhardingen inclusief infill kerende verhoging op de betonplaten.

Deel dit in je netwerk: