036 - 54 89 320 info@cscsport.nl

Sporten

Uw specialist voor iedere sport

Terug naar home
Voetbal1

Kunstgras voor voetbal

De honderden kunstgrasvelden die wij in de afgelopen jaren mochten aanleggen hebben stuk voor stuk bijgedragen aan de unieke ervaring die we hebben. Elke situatie is weer anders, maar voetballers hebben overal dezelfde eis: een veld met zo natuurgetrouwe eigenschappen, waar de bal ‘logisch’ stuit en een sliding zonder risico ingezet kan worden. Daar hoeft maar één voordeel aan toegevoegd te worden: Bespeelbaarheid onder alle weersomstandigheden.

Onze velden liggen intussen bij clubs uit de eredivisie, Jupiler League, Topklasse, Hoofdklasse tot en met de vijfde klasse. Het spelniveau maakt ons niet uit, de eisen zijn vaak hetzelfde. Uiteraard worden onze velden goedgekeurd op basis van de eisen van FIFA, ISA en NOC*NSF. Voor natuurgras gelden de omgekeerde vereisten: natuurgras dat zo egaal en consistent is als kunstgras. Ook die uitdaging durven wij aan. Zeker over een periode van meerdere jaren staan wij garant voor hoogwaardige verbetering van natuurgrasmatten. We kunnen de natuur niet opjagen, we kunnen de natuur wel helpen.

Download referentielijst voetbal

Hockey1

Kunstgras voor hockey

De specifieke eisen van hockeyvelden zijn ons bekend. In onze aanpak integreren we bijvoorbeeld de complete waterhuishouding (sproeien, drainage, opvang bassins, recycling, etc.). Intussen zijn in Nederland WK’s en EK’s gespeeld op dergelijke velden. Ook aan de vereisten van zogenaamde ‘zandvelden’ kunnen wij voldoen. Waar nodig kunnen wij gebruikers bijstaan in het maken van de juiste keuze voor de specifieke situatie. Onze velden liggen bij Hoofdklassers tot en met laagste klassen. Uiteraard worden onze velden goedgekeurd op basis van de eisen van IHA, ISA en NOC*NSF.

Download referentielijst hockey

rugby1

Kunstgras voor rugby

Voor rugby gelden specifieke eisen. Met name de optimale bescherming van de spelers is omschreven in de richtlijnen van de International Rugby Board (IRB). Rugby op kunstgras vergt aandacht voor de vezel-specificaties en de ‘infill’ (rubber, soms in combinatie met zand). Vaak worden rugbyvelden ook voor andere sportdoeleinden gebruikt. Wij leveren oplossingen die zijn gericht op meervoudige bespeelbaarheid, met zo min mogelijk concessies. Wij hebben intussen de eerste kunstgras rugbyvelden gerealiseerd in Nederland. Uiteraard worden onze velden goedgekeurd op basis van de eisen van IRB, ISA en NOC*NSF.


atletiek1

Atletiek

De vraag naar (kunststof) atletiekbanen in Nederland is groeiende. De gespecialiseerde kennis en ervaring die nodig is, biedt ons een unieke positie in die markt. De complexiteit en de veelzijdigheid van gevraagde oplossingen is ons op het lijf geschreven. Wij denken mee oplossingen voor afwegingen zoals aanhechtings problemen bij het verbreden van bestaande banen of de juiste inpassing van verschillende atletiekonderdelen (allemaal met eigen eisen van gebruik en veiligheid).

Download referentielijst atletiek

korfbal1

Korfbal

Download referentielijst korfbal

tennis1

Tennis

Download referentielijst tennis