CSC Sport is gecertificeerd op trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.  Wij zijn hier erg trots op. Samenwerking is voor ons heel belangrijk. Zowel met vrijwilligers van verenigingen als met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het bovengemiddeld bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn wij nu gecertificeerd op de hoogst haalbare trede op het PSO-keurmerk.

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt en daarmee een inclusieve werkgever is. Iedere organisatie kan zichzelf vrijblijvend langs de meetlat leggen via www.mijnpso.nl. Daarnaast is het een toonaangevend keurmerk voor socialer ondernemen, dat PSO-Nederland toekent na een certificeringsproces.

(Bron: https://www.pso-nederland.nl/news/440/11/C.S.C-Ceelen-Sport-Constructies-BV-gecertificeerd-op-trede-3-op-de-Prestatieladder-Socialer-Ondernemen)

Deel dit in je netwerk: