Per 1 maart 2018 komt Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken. Hij gaat zich richten op de aanbestedingen en projecten in het rayon Noordoost Nederland en zal landelijk een bijdrage leveren bij EMVI aanbestedingen en deelnemen in diverse werkgroepen.

Rutger is door zijn ruime werkervaring in de adviessector een bekende persoonlijkheid  in de kunstgraswereld. In het verleden was hij onder meer werkzaam voor HasKoning, KYBYS en Polytan. Daarnaast maakte hij deel uit van diverse werkgroepen en (norm)commissies.

De overstap naar CSC Sport, de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van sportvelden, is een bewuste keuze van Rutger. ‘Doordat ik betrokken zal zijn bij het gehele traject van voorbereiding tot en met de oplevering biedt CSC Sport mij veel kansen voor verdere ontwikkeling en groei.’

Met de uitbreiding van het team en door intensieve samenwerking met GreenFields en TenCate Grass wil CSC Sport haar dienstverlening verder optimaliseren. Tevens biedt het CSC Sport de mogelijkheid om, naast participatie meer initiatieven te realiseren ter professionalsering van de kunstgrasmarkt.

Deel dit in je netwerk: