CSC Sport is op dit moment volop bezig met de kunstgras installatiewerkzaamheden bij FC Lienden, de club van trainer Hans Kraay jr. Dit is voor CSC Sport de tweede kunstgrasmat die wordt aangelegd voor FC Lienden.
Het hoofdveld van deze vereniging wordt voorzien van een nieuwe GreenFields MX Elite mat. Hetzelfde type kunstgras dat onlangs bij Heracles Almelo, PEC Zwolle en VVV Venlo werd aangelegd.

De GreenFields MX Elite geweven kunstgrasmat is uniek, bijzonder en innovatief. De gepatenteerde drievoudige W-Weeftechnologie met drie verschillende vezels biedt een speelveld dat volledig is geïnspireerd door de natuur. Deze combinatie van vezels biedt uiteindelijk een duurzaam topveld. De geweven kunstgrasmat heeft vezels met een lengte van 50 mm en is gevuld met zwarte SBR-infill.

De GreenFields MX Elite kunstgrasmat is een systeem geëvolueerd vanuit eerdere generaties kunstgras, met als primair speerpunt een nieuwe hoogwaardige manier van weven, die het kunstgras een ongeëvenaarde spelbeleving geeft. De weeftechnologie resulteert in een extreem goede verankering van vezels, waardoor deze nog rechter overeind staan. Door deze technologie ontstaan zogenaamde pollen kunstgras, waarmee dezelfde structuur als op een natuurgras voetbalveld wordt gecreëerd.

FC Lienden - GreenFields MX Elite installatie (4) FC Lienden - GreenFields MX Elite installatie (2) FC Lienden - GreenFields MX Elite installatie (1)

Deel dit in je netwerk: